Nieuws

Alternatieve Leercontext zo 8 september 19 - 21u10

Sinds dit schooljaar wordt het LEEJO door de Lokerse Kunstacademie Ter Beuken erkend als alternatieve leercontext. Dit betekent dus dat muzikanten die lid zijn van het LEEJO geen samenspel hoeven te volgen aan de muziekschool. Een ideale manier dus om ervaring op te doen en je muzikale talenten te ontplooien in een echt orkest!

Volg je les aan de Lokerse muziekacademie en wens je bij het LEEJO als alternatieve leercontext te musiceren?
Neem dan contact met ons op voor meer info!

 

Into The Wild vr 15 februari 19 - 14u00

Op zaterdag 23 maart trekt het LEEJO o.l.v. Alain Van de Velde op avontuur. Hierbij maakt dit +/- 50-koppige orkest kennis met o.a. Moana, Mowgli, De Leeuwenkoning en treedt in de voetsporen van Indiana Jones.

Deze muzikale trip gaat door om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zaterdag 09/03. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

The United States of Music wo 3 oktober 18 - 19u30

Het LEEJO steekt met zijn 50-koppig orkest o.l.v. Alain Van de Velde de grote plas over en zet voet op Amerikaanse bodem. Reis samen met ons doorheen het land van de Stars and Stripes, voorbij Washington, Virginia en Oregon, swing mee op het ritme van de mambo en de blues, en geniet van een paar echte musicalklassiekers. Wie Godzilla vreest, blijft beter thuis. Welcome in The United States of... Music!

Deze muzikale trip gaat door om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zaterdag 03/11. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.