Nieuws

Into The Wild vr 15 februari 19 - 14u00

Op zaterdag 23 maart trekt het LEEJO o.l.v. Alain Van de Velde op avontuur. Hierbij maakt dit +/- 50-koppige orkest kennis met o.a. Moana, Mowgli, De Leeuwenkoning en treedt in de voetsporen van Indiana Jones.

Deze muzikale trip gaat door om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zaterdag 09/03. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

The United States of Music wo 3 oktober 18 - 19u30

Het LEEJO steekt met zijn 50-koppig orkest o.l.v. Alain Van de Velde de grote plas over en zet voet op Amerikaanse bodem. Reis samen met ons doorheen het land van de Stars and Stripes, voorbij Washington, Virginia en Oregon, swing mee op het ritme van de mambo en de blues, en geniet van een paar echte musicalklassiekers. Wie Godzilla vreest, blijft beter thuis. Welcome in The United States of... Music!

Deze muzikale trip gaat door om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zaterdag 03/11. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

Cosmic Symphony do 1 februari 18 - 19u20

Op zaterdag 24 maart nemen we u mee op ruimtereis door het sterrenstelsel! We verlaten de Aarde en brengen een bezoek bij E.T., vechten met Luke Skywalker tegen de Sith, bekijken de planeten door de ogen van componist Gustav Holst en gaan op zoek naar water op Mars. Zweef mee langs de melkweg op de tonen van buitenaards mooie muziek!

De shuttle wordt gelanceerd om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf vrijdag 09/03. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.