Nieuws

LEEJO verwelkomt alle leeftijden! za 20 april 24 - 10u15

Het LEEJO groeit en wordt ouder. De gemiddelde leeftijd van onze muzikanten bedraagt intussen 24 jaar. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om niet langer als 'jeugdorkest' verder te gaan, en ook muzikanten van alle leeftijden te verwelkomen!

De beginnende muzikanten kunnen terecht in het instaporkest (cfr. voorgaand nieuwsbericht). De muzikanten met voldoende ervaring kunnen terecht in het hoofdorkest, waar we dan ook alle leeftijden verwelkomen.

Wanneer?

We starten vanaf zondag 12 mei 10u30 met een nieuw programma, afwisselend op zaterdag en zondag. De concrete data zijn terug te vinden in de Kalender.

Waar?

Zaal De Leeuwerik, Nieuwe Heerweg 19 te Lokeren.

Hoe?

Kom gerust eens langs. Je kan vrijblijvend 3 repetities proberen zonder verdere verplichtingen. Daarna zal een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van 30 EUR gevraagd worden.

Interesse? Vragen?

Kom gerust eens langs vanaf 12 mei of stuur ons een mailtje.

 

LEEJO Instap za 20 april 24 - 10u00

Vanaf september verwelkomen we graag beginnende muzikanten die een strijk- blaas- of percussieinstrument bespelen en graag voor het eerst kennismaken met samen in groep musiceren!

Voor wie?

Beginnende muzikanten met minstens 2 jaar ervaring. (Graad 2.3 in muziekschool)

Wat?

Samen repeteren o.l.v. een gediplomeerde dirigent.

Muzikaal groeien en podiumervaring opdoen als voorprogramma van het LEEJO, daarna doorgroeien naar het 'hoofdorkest'.

Nieuwe vriendschappen en groepsbindende activiteiten.

Wanneer?

De repetities starten vanaf september en zullen steeds doorgaan een uurtje voorafgaand aan het 'grote orkest'. Dit is afwisselend op zaterdag (18u15 - 19u15) of zondag (09u15 - 10u15). De concrete data kan je terugvinden in de kalender.

Waar?

De repetities gaan telkens door in zaal De Leeuwerik, Nieuwe Heerweg 19 te Lokeren.

Nog iets?

We vragen jaarlijks 30 EUR aan inschrijvingsgeld.

Deelname aan het orkest geldt als Alternatieve Leercontext voor muziekschool.

Interesse? Vragen?

Stuur ons een een mailtje via instap@leejo.be.

 

LEEJO Droomt za 2 maart 24 - 18u30

LEEJO Droomt... over een toekomst waarin wonderlijke verhalen en magische ontmoetingen een plaats krijgen. De eerste spannende ontmoeting: een nieuwe muzikale leider!

Onder leiding van Simon Rogiest staat het orkest op zaterdag 27 april 2024 op het podium van het Cultureel Centrum in Lokeren. De muzikanten brengen sprekende muziek, die jou als luisteraar zeker zal bekoren!

Tickets kosten 12 en 15 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden.