Nieuws

The United States of Music wo 3 oktober 18 - 19u30

Het LEEJO steekt met zijn 50-koppig orkest o.l.v. Alain Van de Velde de grote plas over en zet voet op Amerikaanse bodem. Reis samen met ons doorheen het land van de Stars and Stripes, voorbij Washington, Virginia en Oregon, swing mee op het ritme van de mambo en de blues, en geniet van een paar echte musicalklassiekers. Wie Godzilla vreest, blijft beter thuis. Welcome in The United States of... Music!

Deze muzikale trip gaat door om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zaterdag 03/11. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

Cosmic Symphony do 1 februari 18 - 19u20

Op zaterdag 24 maart nemen we u mee op ruimtereis door het sterrenstelsel! We verlaten de Aarde en brengen een bezoek bij E.T., vechten met Luke Skywalker tegen de Sith, bekijken de planeten door de ogen van componist Gustav Holst en gaan op zoek naar water op Mars. Zweef mee langs de melkweg op de tonen van buitenaards mooie muziek!

De shuttle wordt gelanceerd om 20u15 in het Cultureel Centrum (Kerkplein 5) te Lokeren. Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf vrijdag 09/03. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

Extra voorstelling! zo 29 oktober 17 - 16u30

Op zaterdagnamiddag 11/11 om 15u30 brengen we een extra concert met een verkorte versie van ons avondprogramma, bedoeld voor kinderen en hun ouders in een voorstelling van 45 minuten. Ook volwassenen zijn hierop van harte welkom.

Tickets hiervoor kosten 2 EUR en kunnen ter plaatse betaald worden. Wel graag vooraf registreren via een mailtje naar concert@leejo.be.

Ook voor ons avondconcert op vrijdag 10/11 zijn er nog tickets verkrijgbaar!