Nieuws

LEEJO Verzilvert vr 21 oktober 22 - 17u40

Met een jaartje vertraging is het eindelijk zover! Het LEEJO verzilvert haar 25-jarig jubileum, en dit op zaterdag 19 november om 20u15 in het CC te Lokeren.

"A LEEJO Concert is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
We geven alvast mee dat we met deze jubileumeditie graag solisten uit eigen rangen in de kijker zetten, aangevuld met gekende klassiekers uit de hele wereld en daarbuiten die u ongetwijfeld bekend in de oren zullen klinken.

Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden.
OPGELET: De ticketverkoop verloopt dit keer rechtstreeks via de website van het CCL. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

LEEJO Classico di 29 maart 22 - 19u00

Op 27/11 stonden we op de valreep eindelijk 'Back On stage'. Na een onderbreking van 2 maanden staan we op 30/04 weer paraat om 20u15 in het CCL.

Met LEEJO Classico mag u zich dit keer verwachten aan een iets klassieker repertoire. Naast een Renaissance Suite, Slavische dansen... wagen we ons met Danzón No. 2 van A. Marquez dit keer ook aan een moderner werk.

Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zondag 24/04. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

 

Back On Stage vr 22 oktober 21 - 18u00

Eindelijk is het zover! Maar liefst 685 dagen sinds ons laatste concert op 12/01/2020 mogen we (hopelijk) op zaterdag 27 november omstreeks 20u15 eindelijk terug het podium op o.l.v. Alain Van de Velde!

U mag zich opnieuw verwachten aan gekende en minder gekende nummers, waarbij allerlei stijlen de revue passeren.

Tickets kosten 10 en 12 EUR (student/niet-student) en kunnen hier besteld worden. Tickets die via onze muzikanten besteld worden, zullen verdeeld worden vanaf zondag 21/11. Bij verdere vragen kan u ook steeds een mailtje sturen naar tickets@leejo.be.

OPGELET: Het vertonen van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met uw identiteitskaart is verplicht om dit concert te kunnen bijwonen! Daarnaast geldt er een mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 10 jaar!